Gezondheidsbegeleider

Hoe vaak komt het niet voor dat u bij uw arts bent geweest en naderhand niet meer weet wat de arts u heeft verteld? Of u komt thuis en u bent de vragen vergeten te stellen die voor u zo belangrijk zijn.

Wellicht heeft u simpelweg de mogelijkheid of de behoefte niet om samen met een familielid of bekende naar een medische afspraak te gaan. Privacy is het geen wat wij waarborgen.

De gezondheidsbegeleider gaat met u mee naar de afspraak. Dit kan voor een kort consult zijn of een langdurig traject indien u een medische ingreep moet ondergaan.

De begeleider kan uw persoonlijke contactpersoon en aanspreekpunt zijn voor de artsen, zodat u zich volledig kan richting op uw behandeling.

Desgewenst wordt u ondersteund in het maken van gezonde keuzes op het gebied van behoud, bevordering en versterking van uw eigen gezondheid en of uiterlijk. Maak een afspraak voor een gratis consult, zodat wij uw behoefte en wensen kunnen bespreken en zodoende een passende ‘match’ voor u kunnen maken.

Wij staan voor u klaar

U begrijpt dat er tal van lichamelijke klachten zijn waar we u graag vanaf willen helpen om zodoende een betere manier van leven mogelijk te maken. Nu is het vanzelfsprekend niet haalbaar om alle ziektes en aandoeningen op onze website te omschrijven. Welke klacht of ziekte u ook heeft, schroom niet om ons te bellen voor een vrijblijvende intake. Vervolgens gaan wij samen met u op zoek naar de juiste informatie en behandeling. Op deze website staan een aantal onderwerpen die wij graag onder de aandacht brengen. Bezoek daarom regelmatig even onze site voor actuele informatie.

Ja, ik wil meer weten