Individuele coaching

Een coach helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt en hoe het beter kan. Je wordt geholpen om te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen én resultaten te bereiken.

Daarbij leer je keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie te ontwikkelen en niet op de laatste plaats om oplossingen te vinden, vaak voor niet alledaagse problemen. Soms zijn niet alle antwoorden voor handen en wordt dit toch verlangd. Een sparringpartner of iemand die bijvoorbeeld ‘advocaat van de duivel’ speelt, kan hier op een doeltreffende manier uitkomst bieden.

Onze coaches zijn zeer ervaren en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Kijk verder met welke manier van coaching wij u kunnen helpen en maak gerust een afspraak.

Tijdens een intake gesprek wordt er vervolgens een duidelijk beeld gevormd, waarna wij de juiste match maken tussen u en een van onze coaches.