In beweging met een personal sport coach

Vind je het nog niet zo gemakkelijk om je lijf in beweging te krijgen? Is er altijd een reden om het nu nog even niet te doen? En is er ook een stemmetje in je hoofd dat steeds weer terugkomt en tegen je zegt dat het nu echt tijd wordt? Wil je echt in beweging komen en graag iets doen aan je conditie of figuur? Heb je het gevoel dat je dit op een sportschool of via je eigen schema niet echt bereikt? Door samen in beweging te zijn, creëren wij dat wat je wenst.

Vanuit de achtergrond van onze trainer/coaches, oefentherapeuten en fysiotherapeuten helpen we je in beweging te komen. We inventariseren je wensen, stellen een plan op en je wordt

voortdurend begeleid. Een op één! Tijdens het trainingsprogramma komt niet alleen je lijf in beweging. Je leert ook je eigen overtuigingen in te zetten en waar nodig te veranderen. Je leert overtuigingen te integreren, die je helpen daadwerkelijk in beweging te komen. We motiveren je om door te gaan en te bereiken wat jij jezelf als doelt hebt gesteld, juist als je het moeilijk vindt.

Je lichaam bestaat uit ontelbare functies die in nauw samenspel je gezondheid bepalen. Het is vooral de balans daarin waardoor je een prettig gevoel krijgt; balans tussen kracht en energie. Met een screening bepalen we waar mogelijk een disbalans zit en met welke therapie en sportprogramma we de balans kunnen herstellen.

Afhankelijk van jouw wensen en doelen wordt er een persoonlijk programma voor je gemaakt. Aan de hand van dit traject kunnen we ook een helder inzicht geven van het kostenplaatje. Bel gerust vrijblijvend voor het maken van een intake afspraak.