Gezond & vitaal

De basis van een gezond lichaam is gezond eten. Eten doen we voor de gezelligheid en om gezond te blijven. Maar wat is gezond eten? En wat als eten voor u niet vanzelfsprekend is.

Als u klachten krijgt na bepaalde voeding, zoals darm klachten, diabetes of allergieën en dan is het voor u misschien meteen merkbaar, maar hoe vaak gebeurt het niet dat u al langere tijd met klachten zoals o.a. vermoeidheid, hoofdpijn, acne, pijnlijke spieren rondloopt en niet weet waar de klacht vandaan komt. Het zou best wel eens aan uw voedingspatroon kunnen liggen. Voeding die voor een ander gezond is, hoeft dat voor u zeker niet te zijn.

Schoonheid van binnen

Tegenwoordig is onze voeding zo bewerkt dat voedingsmiddelen alleen nog maar “natuurlijk” lijken. Kleurstoffen, smaakversterkers, geurstoffen, conserveermiddelen, emulgatoren, heel veel suikers en ga zo maar door, zijn zo in onze producten verwerkt dat ze niet opvallen. Het zijn deze onnatuurlijke toevoegingen waar onze stofwisseling steeds meer moeite mee krijgt. Met het juiste voedingsadvies zult u zich fitter voelen en is de kans groot dat eventuele klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Schoonheid komt van binnen uit en dat zult u zien door de voor u juiste voeding tot u te nemen. Uw huid gaat weer stralen en u ziet er jonger uit. U gaat voor een gezond en vitaal lichaam.

Persoonlijk voedingsadvies

Laat u testen op wat voor u het juiste voedingspatroon is. Uw wordt in anderhalf uur getest op 450 diverse voedingswaardes en combinaties en u krijgt een persoonlijk rapport en advies van wat u het beste wel of niet kunt eten en drinken.

Laat u testen en u zult merken dat u door voor u de juiste voeding tot u te nemen, meer energie krijgt en veel klachten kunnen verdwijnen. Wij gaan hier niet uit van een bepaald dieet, maar wij gaan uit van verandering van uw voedingspatroon, wat goed en haalbaar is voor u als individu. Afhankelijk van uw wensen of uw klachten kunt u na deze test verder worden begeleid door een diëtist, of een voedingsdeskundige. Daarnaast kunnen wij met u mee boodschappen doen zodat het voor u makkelijker wordt om de juiste producten te kiezen en kunnen wij u de juiste recepten toesturen om smakelijk en toch gezond te eten.